Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Στη ζωή ο κάθε άνθρωπος παίρνει αυτό που αξίζει

Περπατούσε σκεφτικός τώρα τελευταία τίποτα δεν του πήγαινε καλά, λένε ότι στη ζωή ο κάθε άνθρωπος παίρνει αυτό που αξίζει, παντρεμένος περίπου 10 χρονια με μια κοπέλα άγγελο που του είχε σταθεί σε όλες τις δύσκολες φάσεις της ζωής του, όμως αυτή τι φορα δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα

Μια δουλειά που είχε ξεκινήσει είχε πέσει έξω από λάθος δικό του και όχι μονο αυτό αλλα είχε κόψει και ακάλυπτες επιταγές σε λογαριασμό της γυναίκας του, από λάθος επιλογές δικές του κινδύνευε να πάει ένας άνθρωπος στη φυλακή χωρίς να φταίει σε τίποτα, αυτό είναι και ένα μεγάλο λάθος πολλών ανδρών όταν μπερδεύουν γυναίκες στις δουλειές τους και οι γυναίκες να είναι στο σπίτι τους και στα παιδιά τους και χωρίς να ξέρουν τίποτα οι ίδιες

Χωμένος λοιπόν στις σκέψεις του και στα προβλήματα του, στο δρόμο του φάνηκε ένα κιόσκι σε μια πλατεία, κάθισε εκεί να καπνίσει ένα τσιγάρο μπας και κατάφερνε να δώσει λίγο φως στις σκέψεις του, μάταια όμως όλα γύριζαν στο μυαλό του τα είχε κάνει αχταρμά που να τα ξεμπερδέψει τώρα.

Ήταν έτοιμος να φύγει, όταν ξαφνικά βλέπει μια κοπέλα να έρχεται κοντά του, μια αέρινη ύπαρξη που ήταν δεν ήταν 18 χρόνων, όπως την πρόσεχε που ερχόταν παρατήρησε ότι είχε δάκρυα στα ματια της, και πριν προλάβει να πει κάτι είχε καθίσει διπλα του, του ζήτησε άμεσως ένα τσιγάρο.
Aν θα μου υποσχεθείς τι έχεις θα σου δώσω όσα τσιγάρα θέλεις τις είπε, ήταν ένα πανέμορφο κορίτσι που σου έφτανε μονο να την κοιτάς στα ματια και να τις μιλάς, εντάξει θα σου πω του απάντησε.

Tις έδωσε ένα τσιγάρο το άναψε πήρε βαθιές εισπνοές θανάτου και άρχισε να του λέει την ιστορία της, ήταν παιδί χωρισμένων γονιών και φυσικά όπως τα περισσότερα παιδιά χωρισμένων γονιών παραμελημένη. Κάποια στιγμή γνώρισε ένα άντρα παντρεμένο πολύ μεγαλύτερο της, που τις έκανε τη ζωή κόλαση και φυσικά το μονο που ήθελε από την πιτσιρίκα ήταν το sex, ποιος άλλωστε δεν θα ήθελε από ένα κοριτσάκι 18 χρόνον τον έρωτα της και μάλιστα πολύ μεγαλύτερος της και παντρεμένος.

Ήταν μαζί του κοντά ένα χρόνο και μάλιστα ο πρώτος άντρας της ζωής της, τον τελευταίο καιρό της φερόταν απαίσια σαν να είχε βαρεθεί και να θέλει να την διώξει από κοντά του, και σήμερα τις είχε ξεφουρνίσει το παραμύθι ότι ένιωθε τύψεις που απατούσε την γυναικα του και ότι ήθελε να χωρίσουν.

Προσπάθησε να την καθησυχάσει, όμως τι να της πει? Ότι είχε κάνει λάθος που μπήκε ανάμεσα σε ένα άλλο ζευγάρι? Αφού και ο ίδιος μέσα στα τόσα προβλήματα του από την πρώτη στιγμή που την είδε ένιωσε την καρδια του να χτυπάει δυνατά, ο ερωτας λένε είναι τυφλός και δεν κοιτάει ηλικίες, γάμους, ζευγάρια, παιδιά, προβλήματα όλα στο πέρασμα του τα σαρώνει.


Κάποια στιγμή ηρέμησε είχε σταματήσει να κλαίει, ο Κωνσταντίνος τις έλεγε διάφορα, έκανε χιούμορ, ήξερε ότι αν κανεις μια γυναικα να χαμογελάσει την έχεις κερδίσει, κάποια στιγμή αφού είχαν πει πολλά της πρότεινε να πάνε σε ένα καφέ να κάτσουν να τα πούνε καλύτερα, τον κοίταξε στα ματια του χαμογέλασε και έτσι απλά του είπε “πάμε”.
Δε σκέφτηκε ούτε μια στιγμή τον άγγελο του, την γυναικα του και πόσο πολύ του είχε σταθεί, μέσα σε μιία στιγμή τα ξέχασε όλα,ο έρωτας είχε μπει στη ζωή του και όταν ο έρωτας μπει στη ζωή σου ξεχνάς όλα τα αλλα και αφοσιώνεσαι σε αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: